Team Community

Who
Bradley Veerman
06 47225138
Team community is verantwoordelijk voor de projecten rondom het creëren van een community. Een family. Dit doen we door middel van het organiseren van teamuitjes, chill sessies maar ook door een oogje te houden op de samenwerking tussen de verschillende teams achter de schermen.. Wij, van team community, geloven dat het creëren van een veilige en knusse community groep, jongeren kan motiveren en dichter bij elkaar kan brengen. Het doel is namelijk om jongeren te verbinden en ze de safe space te geven die ze ergens anders misschien nooit hebben gehad. 

Een onderdeel van community is team merchandise. Team merchandise houdt zich bezig met zaken als het designen en bedrukken van kleding. Voor al onze events zorgt dit team ervoor dat er passende kleding wordt bedrukt voor de team captains en leden van de verschillende teams. Verdergaat team merchandise ook over het ontwerpen van banners, armbandjes, vlaggenen in samenwerking met team creativity ook wall-art.

Verder gaat team community ook over het contact leggen met scholen, het helpen binnentreden van nieuwe long-term en short-term leden en het supporten van de andere teams mocht dat nodig zijn. In Team Community kunnen jongeren zich dus op verschillende onderwerpen focussen van begeleiding tot kleding design tot het organiseren van Join The Project uitjes. Door deze skills te bundelen komen we samen tot een gezellige en productieve JTP-Community 

Ben je al bezig met kleding designen, vind je het tof om een gezellige sfeer te creëren en of wil jij jezelf op sociaal gebied ontwikkelen, dan is team Community echt iets voor jou. 

Join team Community!
Join the Project
Wil jij de missie van ons dreamteam waarmaken en alle jongeren een safeplace bieden?
support now!