Team Gastlessen en Trainingen

Who
Eva van de Leuv
06 14575517
Team gastlessen en trainingen is voornamelijk verantwoordelijk voor de verschillende gastlessen en trainingen die Join The Project geeft. Hiernaast regelt het ook alle projecten rondom leiderschap en organisatie. Denk hierbij aan presentaties geven voor grote groepen en jezelf op een positieve manier neerzetten. Wij geloven dat presentatie skills van algemeen belang zijn om verder te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Het doel is namelijk enerzijds om jongeren bewust te maken van hun eigen skills en anderzijds om jongeren een nieuwe boost te geven als het gaat om presenteren.

Elke groep binnen team gastlessen en trainingen bestaat uit een aantal jongeren die masterclasses krijgen op het gebied van gastlessengeven. Zij leren eerst hoe je een interessante presentatie geeft die vooral niet saai wordt. Vervolgens geven zij zelf met bijvoorbeeld juniormentoren van verschillende scholen gastlessen over actuele problemen/zaken.

De eerste groep van team gastlessen en trainingen heeftonderhand al gastlessen gegeven op diverse scholen in de regio West-Friesland. Wij geven gastlessen op zowel voortgezet- als het MBO onderwijs. Deze gastlessen gaan vooral over actuele onderwerpen die aansluiten op de doelgroep. Denk hierbij aan onderwerpen als respect, discriminatie en mentale gezondheid. Het doel van de gastlessen is het samen brengen van leerlingen en een safe space creëren in de klas. Een mooi project, waar veel skills van pas komen, je leiderschap wordt uitgedaagd en je veel leert. Ben je nieuwsgierig, vindt je het leuk om jezelf uit te dagen en jezelf te ontwikkelen, dan is team gastlessen en trainingen echt iets voor jou.

Join Team Gastlessen!
Join the Project
Wil jij de missie van ons dreamteam waarmaken en alle jongeren een safeplace bieden?
support now!